Karataş İdari Danışmanlık Hizmetleri

KARATAŞ İdari Danışmanlık Hizmetleri olarak, Vakıf & Dernek kuruluş süreçlerinde sivil toplum gönüllülerinin yanında yer almaktayız. Tüm yönetim ve idari süreçlerde alanında uzman ve profesyonel ekibimizle, hatasız bir şekilde ilerlemenizi sağlıyoruz. Bugüne kadar kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz 1000+ dernek en büyük başarı kaynağımızdır.

• Dernek Kuruluş İşlemleri.
  • Vakıf Kuruluş İşlemleri.
  • Dernek Lokali Açmak.
  • İktisadi İşletme Kuruluşu.
  • Genel Kurul Toplantısı.
  • Dernek Projeleri Hazırlama.
  • Dernek Yardım Toplama İzni.
  • Dernek Makbuzlarının Basımı.

Ekibimizle Tanışın

12+ Profesyonel Ekip Üyesi

Her biri kendi alanında uzmanlaşmış olan ekip üyelerimiz ile, profesyonel bir şekilde tüm hizmetleri tek bir çatı altında yürütüyoruz.

İletişim Desteği

Dernek faaliyetleriniz ile ilgili danışmak istediğiniz her konuda, danışmanlarımızı arayabilir, aklınıza takılan tüm soruları yöneltebilirsiniz.

Profesyonel Hizmet

Dernek Muhasebesi, Dernekler Hukuk, Yönetmelik ve İdari İşler alanında uzmanlaşmış kadromuz ile tüm hizmetler tek bir çatı altında.

Hayallerinizi Ertelemeyin, Bize Ulaşın